Glasbewassing 2019-04-03T15:56:12+00:00

Glasbewassing

Bent u op zoek naar glasbewassing Tilburg? Dan bent u aan het juiste adres ! Clean Dimension is een specialist wanneer het gaat om glasbewassing. Dagelijks verzorgen wij de glasbewassing en de schoonmaak van vele objecten voor bedrijven, scholen, gemeenten en instellingen. Clean Dimension werkt met gespecialiseerde methodieken, geheel aangepast op uw situatie. Het resultaat? Glasbewassing van hoge kwaliteit !

Telescopische Glasbewassing Tilburg

Clean Dimension maakt gebruik van telescopische glasbewassing. Met dit soort systeem kunnen we veilig te werk gaan tot een hoogte van wel twintig meter ! Dit is een goed en veilig alternatief voor het reinigen van glas op een grote hoogte waar ladders niet voor geschikt zijn.

De Glazenwasser Tilburg maakt gebruik van dit systeem voor de  moeilijke bereikbare ramen. Uit deze loop/ stok komt een speciaal soort water, genaamd osmosewater. Dit is leidingwater dat gezuiverd is van alle soorten mineralen zoals zouten en kalk. Dit zorgt voor een optimale reiniging en streep loos schone ramen.

 

 

Wilt u meer informatie over Glasbewassing Tilburg of Telescopische bewassing? Maak dan geheel en vrijblijvend een afspraak bij Clean Dimension. Wij helpen u graag verder ! Stuur een bericht naar de e-mail van Marcel Verberk onder het kopje contact , of telefonisch naar + 31 653692372.

Bij Clean Dimension is kwaliteit vanzelfsprekend !

Schoonmaak bedrijf Tilburg

Marcel Verberk

Telescopische Glasbewassing