Graffiti verwijderen 2019-04-04T11:12:00+00:00

Graffiti Verwijdering

Wilt u vakkundig graffiti verwijderen in Tilburg of omgeving? Dan bent u bij Clean Dimension bij het juiste adres. Er zijn verschillende soorten manieren om graffiti te laten verwijderen. Welke manier het beste is hangt af van het type ondergrond en wat voor verf er is gebruikt. Er zijn 3 methodes ontwikkeld om graffiti te verwijderen. We maken onderscheid tussen: stoom cleanen & Reinigingsmiddel

Stoom Cleanen

Bij graffiti verwijderen door middel van stoom cleanen wordt water verhit tot wel 150 graden. Vervolgens wordt er met een hoge druk de stoom tegen de gevel gespoten, waardoor de verf oplost. Dit is de meest gemakkelijke manier om graffiti te verwijderen. Omdat sommige graffiti te sterk is voor deze methode kan het niet in elke situatie worden toegepast.

Gebruik van Reinigingsmiddel

Als graffiti verwijderen niet mogelijk is door middel van stoom cleanen, is het noodzaak dat er reinigingsmiddel aan te pas komt. Dit is van toepassing wanneer er meerdere lagen graffiti over elkaar heen zijn gespoten of als de verf hardnekkig is. Bij het reinigen met reinigingsmiddel is het belangrijk dat er rekening met de ondergrond wordt gehouden, deze wordt namelijk aangetast als er verkeerde reinigingsmiddelen op worden gebruikt.

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Bespaar op het verwijderen van Graffiti

Wilt u de graffiti zo snel mogelijk verwijderen, zonder uw gevel te beschadigen? Schakel dan de hulp in van Clean Dimension. Onze specialisten gaan kijken welke methode van verwijderen het meest past bij uw persoonlijke situatie. Wilt u meer informatie over Graffiti verwijdering in Tilburg en omgeving? Maak dan geheel en vrijblijvend een afspraak bij Clean Dimension. Wij helpen u graag verder Stuur een bericht naar de e-mail van Marcel Verberk onder het kopje contact, of telefonisch naar + 31 653692372.

Bij Clean Dimension is kwaliteit vanzelfsprekend !